sunnuntai 26. elokuuta 2012

voin nähdä, voin elää, voin unohtaa ja voin tuntea sen kaiken uudelleen

Kesäloma oli, tuli, meni ja nyt ankeaan arkeen palailua. Koulut alkoi tosiaan muutama viikko sitten ja eipä mulla siitäkään ihmeempiä kerrottavia ole. Luokka hyvä ja lukujärjestys vielä parempi. Muutamat kasin aamut, parit kympin aamut ja yksi ihanin puoli yhden "aamu". Tääkin tosin kostautuu tulevissa jaksoissa, mutta ei siitä murehdita.
Kuvia ei oo yhtään, en oo pahemmin edes yrittänyt olla kamera kädessä kuvailemassa ja nytkin kamera on Tonin luona..
En tiiä, mitä kertoa, sinänsähän voisin tässä nopeasti tiivistää kesäloman muutamilla sanoilla tai jotain. Sääthän ei nyt ollenkaan suosinu, jos muutamaa ihmettä ei oteta huomioon. Kesäkuu oli työpainotteinen ja heinäkuussa otettiin rennosti. Elokuun alkuviikon olin töissä sijaistamassa ja loput pari viikkoa lomasta oltiin vaan. Iisalmessa, Jurvassa, Jyrkällä ja Lappajärvellä mökkeiltiin ja Turussa käytiin muutaman päivän visiitti Ruotsin laivalla käväisten myös. Rahaa tuli ja sitä myös meni. Valittelin loman aikana, kuinka huono loma tää tosiaan on, kun ei mitään erityistä tapahdu, mutta näin loman loputtua ajatellen, niin ei tää loma mikään huono ollu. Ei aina tarvi kaikkea tapahtua, loman aikana kerkesin olla töissä ja kävästä pikavisiitillä Ruotsissa. Nyt vaan seuraavaa kesälomaa odotellen..
Tääkin viikko on menny madellen, sain vihdoin ja viimein sen mopokortin ajettua, eihän siinäkään ehtiny mennä, kun melkein vuosi.. Viikonlopulle oli suunnitelmia vaikka millä mitalla, mutta ne vähän epäonnistu, kun tuli muuttujia matkaan. Perjantaina mentiin illasta Tonin kaa vesisateeseen pelaamaan häkkifutista ja nyt sitten molemmat kärsitään maailman ihanimmasta flunssasta ja melkein kuumeesta. Eilen lauantaina pidettiin mässyilta ja katottiin joku leffa ja tänä aamuna Nälkäpeli. Loppuilta menikin ollessa.
Seuraava viikko menee varmaan Finrexiniä, Buranaa ja allergialääkkeitä syöden, josko tää flunssan tapanen lähtis mahdollisimman nopeesti.. Onneks meillä on vaan 4 päivää koulua, niin ei tarvi istua jumittaa tän olon kanssa.. Viikonloppuna, joko perjantaina tai lauantaina lähdetään Lappajärvelle mökille ja sunnuntaina päivästä takasin Vaasaan.
Alkuviikosta suunnittelin hakevani kans Anttilasta Samyangin kalansilmäobjektiivin tuohon mun Canoniin. Pitäis kans Matkahuoltoon viedä opiskelijakorttilappunen, niin saa sen kortinkin pois alta.
Lisäilen muutaman kuvan weheartit.comista, kun tosiaan ei muuta kuvia löydy..







- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti